Diensten

Diensten voor beleggers

Verkopende belegger

Wilt u uw woningportefeuille, een deel ervan of een losse asset verkopen? Dan bent u bij TND real estate aan het juiste adres. Wij hebben zeer veel ervaring met het structureren van verkoopprocessen en kunnen wel zeggen dat wij daarin ‘the extra mile’ gaan.

Op basis van onze uitgebreide beleggersdatabase en de profielen die we daarin dagelijks bijhouden maken wij een gerichte shortlist. Met deze shortlist ontwerpen we een proces dat aansluit bij het product en uw portefeuilledoelstellingen. Dit kan uiteenlopen van een openbare inschrijving tot een off-market deal en alles wat daartussen zit. En zijn er vanuit uw organisatie, overheden of toezichthouder(s) specifieke vereisten? Dan passen wij deze naadloos in de procedure.

Vervolgens voeden wij potentiële kopers in onze marketing met uitgebreide data en analyses van de lokale markt, zodat zij optimaal in staat zijn hun exploitatie- of uitpondscenario’s uit te werken. Om verrassingen in het vervolgproces te minimaliseren voeren wij ook een gedegen verkoop due diligence uit. Als onderdeel hiervan stellen wij een indicatieve raming op, waarmee wij in de onderhandelingen de verschillende scenario’s van de kopende partij goed kunnen lezen.

Kopende belegger

Wilt u als belegger kapitaal gaan investeren in residentieel onroerend goed? Of heeft u behoefte aan groei en/of vernieuwing binnen uw bestaande woningportefeuille? Ook dan bent u bij TND aan het juiste adres. Samen met u werken wij uw rendementsdoelstellingen en risicoprofiel uit, om vervolgens heel gericht te kunnen zoeken naar passende investeringen.

Door de reikwijdte van ons netwerk kunnen wij u zowel ‘on- market’ als ‘off-market’ aankoopkansen aanbieden. Na een eerste commerciële review werken we verschillende scenario’s uit die aansluiten bij uw investeringsstrategie. Met deze underwriting, gebaseerd op recente huur- en koopreferenties, gekoppeld aan onze beleggingsdatabase, gaan wij voor u bieden en voeren wij namens u de onderhandelingen om tot een succesvolle aankoop te komen.

Bij deze advisering maken wij gebruik van onze actuele kennis over ontwikkelingen in financieringsvoorwaarden, rentes en rendementseisen. Kennis die wij doorlopend opdoen in gesproken met banken en beleggers.

International investors

Over the past decade the activity of the foreign investors at the Dutch residential market increased massively. Currently the scope of many foreign investors has shifted to longterm investments. From that perspective we notice an increase in demand for new developments relative to the demand for standing investments in an earlier stage.

TND understands your investment models and is perfectly suited to deliver the advisory in a way it is connected to your expectation. We advise on marketreview, buy side, sell side, underwriting processes and assist you in the negotiations.

CBRE Investment Management is zeer blij met de dienstverlening van TND. Accuraatheid, efficiency, kennis van zaken en hoge kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Wij hebben het volste vertrouwen in een langdurige samenwerking met TND.

Paul OremusCBRE IM
KENNIS MAKEN?

Kom langs voor een kop koffie!

En we bespreken samen de mogelijkheden.