Diensten

Projectontwikkelaars

Bent u ontwikkelaar of bouwer? Dan kunnen we u niet alleen begeleiden bij het vinden van passende ontwikkellocaties, maar denken we ook graag met u mee, al vanaf het begin van de ontwikkeling.

Het huursegment is binnen de woningmarkt op veel vlakken namelijk een op zichzelf staand product. Huurders verschillen per deelmarkt (studenten, starters, gezinnen, senioren) in behoeften als verblijfsperiode, voorzieningen, ruimte, buitenruimte, stedelijke verbinding en budget. Wij kunnen op basis van onze data en ruime ervaring als geen ander adviseren in de vertaling van deze behoeften naar een commerciële productuitwerking.

Op deze manier zorgen wij samen met u voor een zo efficiënt mogelijke aansluiting van de woningen op de vraag van de toekomstige huurders. Het gevolg? Een goed passend huurproduct. Vanuit deze basis zijn wij eveneens in staat om de best passende belegger voor u te vinden. Uiteraard stemmen wij de timing en de structuur van de transactie geheel af op uw behoefte en doelstellingen.

TND onderscheidt zich met haar adviezen door niet alleen een hoge mate van betrokkenheid maar ook een brede en diepgaande kennis van de residentiële vastgoed markt.

Jeroen SchothorstDoniger Urban Development
KENNIS MAKEN?

Kom langs voor een kop koffie!

En we bespreken samen de mogelijkheden.