Waarom we doen wat we doen

TND real estate wil graag een bijdrage leveren aan een beter functionerende woningmarkt. Transparant en op basis van data, kennis én ruim dertig jaar ervaring. Wat ons drijft? Het vastbijten in de continu wijzigende wet- en regelgeving. De beste deal voor onze klant.

Het vinden van nieuwe investeerders in de markt. Het sparren met en adviseren van beleggers die al generaties lang van grote invloed zijn op de markt. Het commerciële spel spelen op het scherpst van de snede, maar altijd eerlijk en integer. Met als ultiem resultaat: The Next Deal!

WAT WE DOEN &

waar we goed in zijn

  • We begeleiden verkopers van woningbeleggingen bij alle facetten van het verkoopproces. Met een doordachte verkoopvoorbereiding, de best passende marketing en een groot netwerk aan investeerders realiseren we op een transparante manier het beste resultaat.
  • We bieden kopende partijen toegang tot interessante (off-market) aankoopkansen. Met een uitgebreide dataset en een heldere analyse schetsen we scenario’s voor exploitatie- en/of uitpondstrategieën die aansluiten op het beoogde risicoprofiel.
  • Of het nu gaat om de aan- of verkoop van een kleine portefeuille, een advies over de ontwikkeling van een nieuw project of om complexe transactiestructuren en share of asset deals: wij denken van van A tot Z – en verder met u mee!

Jorn Thoomes

Zeer gedreven en vasthoudend, met een scherp oog voor de details van de deal. Dat typeert Jorn. De doelstellingen, structuur en strategie van een transactie of ontwikkeling kunnen hem niet complex genoeg zijn. Deze gedrevenheid en expertise, gecombineerd met 17 jaar transactie ervaring, zorgen ervoor dat opdrachtgevers graag langjarige relaties met hem aangaan. Zijn opdrachtgevers lopen dan ook zeer uiteen: van particuliere investeerders, zorginstellingen en verschillende soorten stichtingen tot Nederlandse institutionele investeerders, fondsmanagers en buitenlandse beleggers.

Jorn heeft naast zijn Bachelor Management, Economie en Recht, Bachelor Economie en Master in Business Administration ook zijn Master in Real Estate (MRE) behaald. Hij is lid van de RICS en heeft zitting in de Vakgroep Wonen.

Martijn Derks

Nuchter en down-to-earth. ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. Dat is Martijn. In de meer dan 15 jaar waarin hij binnen het woningbeleggingsvastgoed werkt, heeft hij een groot aantal spraakmakende transacties mogen begeleiden. Groot of klein; Martijn krijgt energie van iedere mogelijke transactie. Hij heeft een groot (inter)nationaal netwerk en spreekt zowel de taal van een internationaal opererend IVBN-lid als van een startende particuliere belegger met regionale focus.

Martijn heeft naast zijn Master Real Estate Finance ook zijn Master of Science in Real Estate (MSRE) behaald.

Sandra Duijnisveld

Kantoor rots-in-de-branding. Alles graag tot in de puntjes regelen en onder controle hebben, met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Dat is Sandra.

Ze heeft meer dan 16 jaar expertise in het office management en de secretariële ondersteuning bij multinationals, het MKB en een start-up.

Sandra creëert met haar zakelijke werkervaring en haar verleden als stewardess een soepel draaiend en gastvrij kantoor. Kortom; de perfecte match met TND!

Pipp van den Brink

Gedreven, enthousiast en leergierig; Dat is Pipp. Ze heeft Vastgoedkunde aan de  Fontys Hogeschool in Eindhoven gestudeerd en hiervoor haar afstudeeronderzoek bij TND real estate uitgevoerd. Na afronding van haar studie is ze als junior vastgoedadviseur met veel enthousiasme bij ons aan de slag gegaan.

Pipp houdt zich bezig met alle facetten van onze dienstverlening; van het opstellen van ramingen en het schrijven van Investment Memoranda tot het coördineren van verkoopprocessen.

Mees Hirschler

Leergierig, rustig en voetballiefhebber. Mees studeert Vastgoedkunde aan de Hogeschool Rotterdam en voert zijn afstudeeronderzoek uit bij TND real estate.

Met zijn passie voor beleggen kijkt hij uit om zijn vaardigheden toe te passen in de praktijk en zich verder te ontwikkelen.