Diensten

TND real estate is hét vastgoedadvieskantoor met een volledige focus op woningbeleggingen en -ontwikkelingen. Met ons netwerk en de ruim 30 jaar transactie ervaring die wij in deze markt meebrengen zijn wij altijd in staat om u met geschikte partijen in contact te brengen.

Beleggers

Bent u belegger? Dan bent u bij TND aan het juiste adres voor een objectief, transparant en strategisch aan- of verkoopadvies. Wij kennen de markt, hebben een groot netwerk en kunnen u van A tot Z begeleiden.

Projectontwikkelaars

Bent u bouwer of ontwikkelaar? Dan helpen we u bij het vinden van passende ontwikkellocaties en denken we vanaf de ontwerpfase met u mee. Ook de transactie verzorgen wij graag voor u.

Woningcorporaties

Voor corporaties heeft TND een verkoopproces ontwikkeld dat volledig aansluit op de huidige wet- en regelgeving. Met complete verslaglegging en duidelijk advies kunnen wij u bij uw transactie volledig ontzorgen.

Onze relaties aan het woord:

TND onderscheidt zich met haar adviezen door niet alleen een hoge mate van betrokkenheid maar ook een brede en diepgaande kennis van de residentiële vastgoed markt.

Jeroen SchothorstDoniger Urban Development

CBRE Investment Management is zeer blij met de dienst verlening van TND. Accuraatheid, efficiency, kennis van zaken en hoge kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Wij hebben het volste vertrouwen in een langdurige samenwerking met TND.

Paul OremusCountry Manager NL, CBRE IM

TND heeft Vivet inmiddels meermaals kunnen begeleiden in een transactie. Vanuit een fijnmazig netwerk weten zij het juiste vastgoed aan te bieden en off-market transacties te realiseren. Wij kijken uit naar een langdurige voortzetting van onze samenwerking.

Claudia GiezenaarVivet